Quantcast Flight Log Fuel Planning Answers

 

Click here to make tpub.com your Home Page

Page Title: Flight Log Fuel Planning Answers
Back | Up | Next

Click here for thousands of PDF manuals

Google


Web
www.tpub.com

Home

   
Information Categories
.... Administration
Advancement
Aerographer
Automotive
Aviation
Construction
Diving
Draftsman
Engineering
Electronics
Food and Cooking
Logistics
Math
Medical
Music
Nuclear Fundamentals
Photography
Religion
   
   

 



T-45C TS & IUT INav-11
Practical Problems
Flight Log Fuel Planning Answers
1. Your ETE to destination is ________.
ANSWER: 1 + 02 +/- 5 minutes
2. Your estimated fuel remaining at the JAX IAF will be ________lb.
ANSWER: 1280 +/- 50
DD-175 Answers
1. What is the last entry in the ROUTE OF FLIGHT section in your DD-175?
ANSWER: NIP 204035
2. The ETE to alternate (ALTN) on your DD-175 is computed from IAF JAX to IAF CARLO and is _____
minutes.
ANSWER: 16
3. Is the date on your DD-175 local or Zulu?
ANSWER: Local
Departure Answers
1. What frequency should you use to call clearance delivery?
ANSWER: 301.0
2. Are you required to read back the clearance when clearance is exactly as filed?
ANSWER: Yes--CNATRA requires that all clearances be read back (ATC does not make this
requirement, i.e., ATC requires only “acknowledge” the clearance).
3. What frequency should you select to obtain the duty runway and altimeter information?
ANSWER: 273.2
4. What is the name of the service that provides the duty runway and altimeter information?
ANSWER: ATIS
5. Before taxiing, contact ________.
ANSWER: ground control
6. What frequency should you be on to receive taxi instructions?
ANSWER: 336.4
(2-02) Original
Page 11-17


Privacy Statement - Press Release - Copyright Information. - Contact Us

Integrated Publishing, Inc.