Quantcast Arrival Answers

 

Click here to make tpub.com your Home Page

Page Title: Arrival Answers
Back | Up | Next

Click here for thousands of PDF manuals

Google


Web
www.tpub.com

Home

   
Information Categories
.... Administration
Advancement
Aerographer
Automotive
Aviation
Construction
Diving
Draftsman
Engineering
Electronics
Food and Cooking
Logistics
Math
Medical
Music
Nuclear Fundamentals
Photography
Religion
   
   

 



T-45C TS & IUT INav-11
Practical Problems
Arrival Answers
1. You should always obtain an ________ time before accepting a holding clearance.
ANSWER: expect further clearance (EFC)
2. You should slow the aircraft to the maximum holding speed of ________ KIAS or less within three
minutes of reaching the holding fix (unless you requested a higher speed).
ANSWER: 230
3. Normally you would hold at ________ ________ to conserve fuel.
ANSWER: maximum endurance
4. Do you report leaving FL200?
ANSWER: Yes, you must report leaving an assigned altitude.
5. If ATC has you in radar contact, do you report entering holding?
ANSWER: Yes. (However, at training command fields, it is not required.)
6. Describe the holding pattern you will enter.
ANSWER: South of Navy JAX TACAN 204 degree radial 28 DME fix, left turns, 7 mile legs
7. On the assigned heading, what entry procedure will you perform to enter holding?
ANSWER: Parallel entry
8. What would your next mandatory voice report be?
ANSWER: IAF
9. You are in radar contact. Is a missed approach a mandatory voice report?
ANSWER: Yes
(2-02) Original
Page 11-19


Privacy Statement - Press Release - Copyright Information. - Contact Us

Integrated Publishing, Inc.