Quantcast Answer Key - P-12820323

 

Click here to make tpub.com your Home Page

Page Title: Answer Key
Back | Up | Next

Click here for thousands of PDF manuals

Google


Web
www.tpub.com

Home

   
Information Categories
.... Administration
Advancement
Aerographer
Automotive
Aviation
Construction
Diving
Draftsman
Engineering
Electronics
Food and Cooking
Logistics
Math
Medical
Music
Nuclear Fundamentals
Photography
Religion
   
   

 



T-45C TS & IUT INav-11
Practical Problems
ANSWER KEY
Preflight Planning Answers
1. The FLIP High Altitude Enroute Chart number you should select is ________.
ANSWER: H-5
2. Your ETD will be ________ Z.
ANSWER: 1300Z
3. The period of time when the weather forecast plays a major factor in your planning decisions is from
________ Z to ________ Z.
ANSWER: 1300, 1500
4. Did you determine from the terminal forecast that an alternate is required for NAS JAX?
_____
What are your reasons?
ANSWER: Yes. The weather forecast calls for ceiling/visibility to be below 3000/3 at ETA.
5. You have examined the terminal forecast for fields in your area and have determined which alternates
have adequate services, runways, and NAVAIDs for the T-45C. What is your choice of an alternate
airfield?
ANSWER: Moody with 2000/3
6. The forecast surface winds at JAX indicate that the duty runway is probably ________.
ANSWER: 9
7. Based on the duty runway you selected in Question 6, what instrument approach procedure will you
choose?
ANSWER: HI TACAN runway 9
8. What is your course and distance from Taylor to the JAX TACAN IAF?
ANSWER: 143 degrees/62 nm
9. What is your course and distance from the IAF at JAX to the IAF (CARLO) at your alternate?
ANSWER: 315 degrees/092 nm +/- 5 degrees/10 nm
Page 11-16
(2-02) Original


Privacy Statement - Press Release - Copyright Information. - Contact Us

Integrated Publishing, Inc.